SANI Douche bestellen bij Mobieledouche.nl

Bent u uw badkamer aan het verbouwen en bent u op zoek naar een oplossing om toch thuis te blijven douchen tijdens deze periode? Dan is een SANI douche een aanrader voor u.

Bent u geblesseerd, ziek of hulpbehoevend en lukt het u niet om zelfstandig te douchen? De SANI douche is ook geschikt voor uw situatie.

De SANI douche is een mobiele douche. Deze is verkrijgbaar in diverse varianten en is de perfecte oplossing tijdens een verbouwing of wanneer u de badkamer niet meer kan bereiken door een blessure, ziekte, ongeval of revalidatie.

Badkamer verbouwen Zorgdouche

Speciaal Aangepaste Nood Inloopdouche

S van Speciaal
De SANI douche is een speciale mobiele douche. De douche is bijna overal in uw woning te plaatsen. Hij is speciaal aan te passen aan uw wensen.

A van Aangepaste
De zorgdouchecabine is aangepast voor mensen die slecht ter been zijn of extra hulp of houvast nodig hebben tijdens het nemen van een douche. Extra hulpmiddelen zijn beugels en handgrepen. Ook is de instap laag en is de douche te voorzien van een zitje. Door al deze aanpassingen bent u zelfstandiger in het nemen van een douche wanneer u ziek, geblesseerd of revaliderend bent.

N van Nood
Mobieledouche.nl helpt u graag uit de brand met de SANI douche. We zijn u snel van dienst als u in nood zit. Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u bericht van ons.

I van Inloopdouche
De SANI douche is een inloopdouche. Hij heeft een lage instap, waardoor u er zeer makkelijk in kunt stappen. Ook als u slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is dit een fijne douche.

Vragen over de SANI douche?

Heeft u vragen over de SANI douchecabine? Of wilt u de SANI douche bestellen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.